דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות בטריאקי
  • 1 להשרות את הפרגיות ברוטב הטריאקי במקרר למשך כשעה.
  • 2 לחמם את השמן בסיר, לטגן את הפרגיות למשך כ- 5 דקות מכל צד או עד להזהבה ולהוציא לצלחת.
  • 3 להוסיף לאותו הסיר את הבצל, לגרד את התחתית בעזרת כף עץ ולטגן כ- 5-10 דקות לריכוך.
  • 4 להחזיר את הפרגיות אל הסיר, למזוג מעליהן את הרוטב שבו הושרו והנוזלים שהגירו בצלחת, להביא לרתיחה, להנמיך לאש נמוכה, לבשל כרבע שעה ולכבות את האש.
  • 5 להגיש את הפרגיות עם אורז לבן/פירה.
  • 6 מעדן - תיהנו חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הבצל בבצל ירוק

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מנה עשירה בטעמים בקלי קלות והמחמאות לא מפסיקות להגיע.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 25.7% 56.8% 17%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב