דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 736 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפו"א מוקרמים
  • 1 מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות.
  • 2 ממלאים סיר עם מים (כ- 4 כוסות), מוסיפים את תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
  • 3 מסננים את תפוחי האדמה.
  • 4 בקלחת רחבה ממיסים חמאה, מוסיפים מלח, פטרוזיליה, בזיליקום וחצי כוס מים.
  • 5 מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים כשעה על אש נמוכה (עד לריכוך תפוחי האדמה).
  • 6 מעבירים לתבנית אפייה, מגרדים את הקשקבל ומכניסים לתנור (גריל) כ- 10 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 4.2% 7.7% 80.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב