דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה פטוצ`יני ברוטב עגבניות
פסטה ברוטב עגבניות שכולם אוהבים
  • 1 בסיר סוטאז` רחב לחמם את שמן הזית ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה. להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כדקה (במידת הצורך להוסיף עוד מעט שמן זית).
  • 2 להנמיך מעט את האש, להוסיף את רוטב העגבניות והתבלינים, לערבב ולבשל כ- 10 דקות. להוסיף את עגבניות השרי החצויות, לערבב ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות נוספות.
  • 3 תוך כדי בישול הרוטב להרתיח סיר מים, להוסיף את השמן והמלח לקראת הרתיחה, להוסיף את הפסטה למים המבעבעים ולבשל לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה (עדיף לבשל אל-דנטה).
  • 4 לסנן את הפסטה, לשטוף במעט מים, להוסיף לרוטב ולערבב למשך כמה דקות (ניתן גם להגיש את הפסטה בצלחת ומעל למזוג את הרוטב כמו באיטליה). תיהנו מפסטה פטוצ`יני ברוטב עגבניות נהדר!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לילדים קטנים מומלץ לחתוך את הפטוצ`יני לרצועות דקות יותר. ניתן לגרד מעל גבינת פרמזן או גרנה פדנו.

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב + סיר לבישול הפסטה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 10.4% 14.2% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב