גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטה פטוצ`יני ברוטב עגבניות |
5 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב + סיר לבישול הפסטה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 544 | 154 |
חלבונים (גרם) | 17.92 | 5.08 |
פחמימות (גרם) | 86 | 24 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 13.52 | 3.83 |
שומנים (גרם) | 13.13 | 3.72 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.47 | 0.42 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.04 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
נתרן (מ"ג) | 2,309 | 654.24 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 9.19 | 2.6 |
מים (גרם) | 83.71 | 23.71 |
ליקופן (מ"ג) | 1.54 | 0.44 |
ויטמין A (מק"ג) | 51.6 | 14.62 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.1 | 0.31 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.04 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.61 | 0.17 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.15 | 0.04 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.22 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 14.08 | 3.99 |
ויטמין C (מ"ג) | 12.29 | 3.48 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.64 | 0.18 |
ויטמין K (מק"ג) | 6.14 | 1.74 |
סידן (מ"ג) | 30.6 | 8.67 |
ברזל (מ"ג) | 0.68 | 0.19 |
מגנזיום (מ"ג) | 13.74 | 3.89 |
זרחן (מ"ג) | 39.8 | 11.27 |
אבץ (מ"ג) | 0.3 | 0.09 |
אשלגן (מ"ג) | 243.76 | 69.05 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.17 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם