מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארץ סופגניות, חלב ודבש (:
- 1 לערבב בקערה את המים, הסוכר והשמרים, להמתין כ- 5 דקות ולהוסיף את יתר מרכיבי הבצק. לטרוף ידנית את כל מצרכי הבצק בקערה בקצב מהיר למשך כ- 2 דקות (אפשר גם במיקסר) עד לקבלת תערובת חלקה. לכסות ולהתפיח את הבצק למשך כשעה וחצי.
- 2 לחמם את השמן בסיר (טיגון בשמן עמוק - ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן הכתובה).
- 3 ליצור מהבצק כדורים בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית (לטבול תחילה את הכפות במעט שמן), ולהניח בשמן החם עד להזהבה. להניח את הסופגניות בצד על נייר סופג (לא בערימה).
- 4 להרתיח את מרכיבי סירופ הדבש למשך כ- 3-4 דקות, למזוג מעל הסופגניות היווניות ולפזר את הקינמון והאגוזים הקצוצים. מתקבל קינוח לוקומודס יווני מושלם - סופגניות חלב שאסור לפספס!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בשמן לטיגון עמוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
16.7% |
8.5% |
74.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב