דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 443 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג נסיכה ברוטב
  • 1 להשרות את הדג במלח, מיץ לימון וחומץ לחצי שעה ולשטוף היטב.
  • 2 בסיר שטוח להניח לפי הסדר תפו"א פרוסים, גזר פרוס, גמבה חתוכה לרצועות, פלפל חריף פרוס, שיני שום קצוצות ומספר עלי כוסברה שלמים.
  • 3 מעל להניח את הדגים חתוכים למנות.
  • 4 בקערית לערבב את השמן והתבלינים ולצקת מעל הדגים.
  • 5 לקצוץ את יתרת הכוסברה ולהניח מעל הדגים.
  • 6 למלא במים ולהביא לרתיחה. לבשל ללא מכסה בערך חצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים.
  • 7 להכין הרבה חלה כדי לטבול ברוטב.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את סוג הדג לפי מה שאוהבים - קרפיון, דניס, מושט וכו`.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 40.5% 26.8% 27.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.82 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב