דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחי אדמה עם קשקבל בתנור
זהירות שהגבינה לא תישרף לכם יותר מדי - למרות שזה טעים!
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה למשך כ- 20 דקות (הם צריכים להתרכך - אבל לא להיות מוכנים לגמרי).
  • 2 מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומתבלים בשום, בפטרוזיליה, בשמן הזית, במלח ובפלפל השחור.
  • 3 על נייר אפייה בתבנית מזליפים מעט משמן הזית, ומפזרים חצי מכמות גבינת הקשקבל.
  • 4 מסדרים מעל את תפוחי האדמה ובעזרת כף מועכים אותם (פעולה מספקת בטירוף).
  • 5 מפזרים מעל את שאר הקשקבל, מזלפים עוד הזלפה קטנה של שמן זית מעל הכל ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 25-30 דקות או עד שמוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 24.1% 16.7% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב