דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים קלה וטעימה
קלאסית, קלה וטעימה
  • 1 לעבד במעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את תמצית הוניל והחלמונים, ולעבד רק עד לקבלת פירורי בצק.
  • 2 להכין תבנית אפייה (אני השתמשתי בתבנית בקוטר 26 ס"מ) עם נייר אפייה ולהדק 2/3 מתערובת הפירורים לתבנית. את שאר התערובת לפורר בתבנית נוספת. לאפות את הבצק שבשתי התבניות עד להזהבה למשך כ- 20-25 דקות (תלוי בתנור) ולצנן לחלוטין. לאחר האפייה לפורר את הכמות הקטנה יותר של הבצק האפוי ולשמור בכלי סגור עד לשימוש.
  • 3 הכנת מלית הגבינה: להקציף יחד את כל מצרכי המלית עד לקבלת קרם יציב יחסית. לשטח מעל התחתית האפויה לאחר שהצטננה לחלוטין, ליישר ולפזר את שאר הפירורים מעל מלית הגבינה.
  • 4 להכניס למקרר לפחות ל- 5 שעות לפני ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.7% 6.7% 49.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב