מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 253 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט עדשים מושלם לארוחת הערב
- 1 לשטוף היטב את העדשים ולסנן מהמים. לאחר מכן, לשים את העדשים יחד עם השום בסיר עם מים רותחים כך שגובה המים יעבור את גובה העדשים (בערך גובה של חצי אצבע). להביא לרתיחה ולבשל כ- 20 דקות עד לריכוך (לערבב מדי פעם).
- 2 לאחר שהעדשים התרככו לתבל במלח ובמיץ הלימון, לערבב, לבשל כ- 7 דקות נוספות ולסנן את העדשים מהמים.
- 3 לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות, לקצוץ את הפטרוזיליה והכוסברה ולהניח הכל בקערה רחבה.
- 4 להוסיף את העדשים בהדרגה ולתבל בכל מרכיבי התיבול לפי הטעם. מתקבל סלט עדשים קל להכנה, מהיר וטעים להפליא!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אם נותרו עדשים ניתן לשים בקופסא אטומה במקרר ולהשתמש למחרת.
התבלינים ומיץ הלימון במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
23.9% |
5.4% |
20% |
50.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב