מצרכים למתכון
271 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
נהדר לארוחת הבוקר או הערב
- 1 מחממים את שמן הקוקוס (או כל שמן נייטרלי אחר) בסיר קטן על אש בינונית.
- 2 מוסיפים את שיבולת השועל, הקינמון והסוכר, ומערבבים.
- 3 צורבים כ- 2 דקות ומערבבים כל חצי דקה. לאחר מכן, להוסיף את החלב הצמחי, הבננה המעוכה, אבקת הקקאו ושבבי הקוקוס, ומערבבים היטב את הכל יחד.
- 4 להנמיך לאש נמוכה, לערבב כל חצי דקה ולאחר כ- 4 דקות להסיר מהאש ולכסות את הסיר במכסה למשך כ- 4 דקות נוספות.
- 5 להגיש בקערה ולהוסיף את התוספות שאנחנו רוצים - אני הוספתי פרוסות תמר, שבבי קוקוס, חמאת בוטנים וקוביית שוקולד מריר 70%.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את התוספות השונות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.1% |
18.6% |
12.2% |
60.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב