מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מחפשים עוגה מפנקת וטעימה?
- 1 לערבב עם הידיים ביחד את הקמח, החמאה והסוכר עד להיווצרות פירורים. להפריש בצד כ- 1/3 לפיזור מעל העוגה.
- 2 להוסיף את הביצים, אבקת האפייה והמלח, ללוש עד לקבלת בצק חלק.
- 3 להניח על תבנית חד פעמית בינונית נייר אפייה ולשטח את הבצק מעל.
- 4 לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הגבינה יחד, להעביר מעל הבצק בתבנית וליישר.
- 5 לפזר מעל את פירורי הבצק שהנחנו בצד ולאפות את העוגה בחום של 170 מעלות למשך כשעה. לקרר לפני החיתוך ולפדר באבקת הסוכר לפי הטעם.
- 6 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בינונית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
21.3% |
14.4% |
64.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב