דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס שקדים כשר לפסח
מאפינס כשר לפסח פשוט מושלם
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון) ולרפד את התבנית בעטרות נייר.
  • 2 להקציף בקערה בעזרת מקציף ידני (ניתן גם במיקסר עם בלון הקצפה) את החמאה והסוכר במשך כ- 2-3 דקות. להוסיף את הביצים ולהקציף לקבלת בלילה תפוחה.
  • 3 לערבב בקערה נפרדת את המצרכים היבשים (הקמח, קמח השקדים, אבקת הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח), להוסיף בהדרגה לבלילה ולערבב רק עד לאיחוד.
  • 4 להוסיף לבסוף את קרם הקוקוס, ההשמן וליקר השקדים. להקפיד לא לערבב יתר על המידה את בלילת העוגה. לחלק את הבלילה ל- 12 יחידות מאפינס ולאפות אותם במשך כ- 23-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש.
  • 5 להוציא את התבנית מהתנור, להניח את המאפינס להתקרר כ-5 דקות ואז להוציא בעדינות את כל המאפינס לרשת צינון.
  • 6 הכנת הקרם: להקציף את כל המרכיבים עד לקבלת קצף יציב, להעביר אל שקית זילוף עם צנתר כוכב, לזלף בסמוך למועד הגשת המאפינס (לשמור את הקרם בתוך שקית הזילוף במקרר) ולקשט בשקדים הפרוסים. מתקבל מאפינס שקדים כשר לפסח מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית למאפינס + מקציף ידני (או מיקסר).

הערך התזונתי לא כולל את ליקר השקדים ואבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 42% 8.1% 49%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.75 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב