דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד צ`יפס נמסות בפה
עוגיות שוקולד צ`יפס כאלה עוד לא אכלתם
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה לערבב את החמאה עם שני סוגי הסוכר והמלח. לאחר איחוד להוסיף את הביצה ומחית הוניל, לערבב, להוסיף גם את הקמח, אבקת האפייה ושני סוגי השוקולד, ולערבב עד לאיחוד. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהעביר לקירור לכחצי שעה לפחות.
  • 2 על מגש עם נייר אפייה להכין תלוליות נוטלה, כפית נוטלה אחת בכל פעם על הנייר, ולהקפיא למשך כחצי שעה. בינתיים, לחמם את התנור לחום של 170 מעלות טורבו.
  • 3 לחלק את הבצק לכ- 13 עוגיות במשקל של 60 גרם כל אחת, לגלגל ולהכניס לכל עוגיה פרלין נוטלה (לסדר עד 9 עוגיות במגש אחד).
  • 4 לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש למשך כ- 12 דקות. בסיום האפייה להוסיף מעט מפצפוצי השוקולד על כל עוגיה ולתת להם להינמס. לצנן לפני ההגשה ולהתפנק על עוגיות שוקולד צ`יפס רכות ומושלמות שנמסות בפה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 27.4% 6.8% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב