דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אלפחורס מושלמות
עוגיית אלפחורס: אחת העוגיות המפנקות ביותר
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר לתערובת קרמית, מוסיפים את החלמונים ומחית הוניל, ומערבבים לאיחוד.
  • 2 מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והסודה לשתייה, מערבבים רק עד לאיחוד, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של כשעה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 190 מעלות טורבו.
  • 3 מקמחים את משטח העבודה, מרדדים את הבצק לעובי של כ- 5 מ"מ וקורצים עיגולים. מסדרים את עיגולי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ- 5-6 דקות עד שהעוגיות מקבלות גוון מעט זהוב, אך נשארות מאוד בהירות. מצננים לחלוטין את העוגיות בטמפ` החדר ומחלקים לזוגות.
  • 4 ממלאים את העוגיות בריבת חלב בעזרת שק זילוף וסוגרים לסנדוויץ`. מגלגלים את דפנות העוגיות בקוקוס טחון ומגישים עוגיות אלפחורס מושלמות לצד כוס קפה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה + שק זילוף.

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 17.5% 6.8% 75.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב