דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (16 מנות אישיות)

  • בצק הביסקוויט
  • קמח תופח - 3/4 כוס - סה"כ (116 גרם)
  • גבינה לבנה 5% - כף (20 גרם)
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • אבקת קקאו - 2 כפות שטוחות - סה"כ (14 גרם)
    גרגירי קקאו גרוסים
  • סוכר חום - 4.5 כפות שטוחות - סה"כ (77 גרם)
    בהיר (4-5 כפות)
  • אבקת סוכר - 2 כפות - סה"כ (32 גרם)
  • האפרסקים המקורמלים
  • אפרסק - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (692 גרם)
  • סוכר חום - כף שטוחה (17 גרם)
    כהה
  • עלי פרחי לבנדר מיובשים - 2-3 עלים
  • גרגירי וניל - כף אחת
  • לזרייה מעל
  • אבקת סוכר - 2 כפות - סה"כ (32 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אפרסקים מקורמלים על בצק ביסקוויט
  • 1 לערבב את הקמח התופח, הגבינה הלבנה הרכה ושמן הקנולה לבצק שלא יידבק. להוסיף 2 כפות קקאו (יש להשתמש בגרגירי קקאו גרוסים) ו- 4-5 כפות סוכר חום בהיר.
  • 2 לרדד ולשטח דק, פחות מחצי ס"מ, בין שני ניירות אפייה. לאפות בין הניירות כשתבנית כבדה מונחת מעל בחום בינוני-נמוך למשך חצי שעה.
  • 3 לחתוך לריבועים 4X4, לפזר מיד אבקת סוכר ולצנן.
  • 4 לגלען 4 אפרסקים קשים ולחתוך ל- 4 חלקים כ"א.
  • 5 לפורר בתחתית תבנית 2-3 עלי פרחי לבנדר מיובשים ומעליהם את רבעי האפרסקים.
  • 6 מעל האפרסקים לזרות סוכר חום כהה וגרגירי וניל. לקלות בגריל 10 דקות ולוודא שלא יישרף. להנמיך ולהמשיך לאפות עוד רבע שעה בחום נמוך.
  • 7 מעל כל ריבוע להניח רבע אפרסק קלוי מקורמל ולזרות אבקת סוכר.
  • 8 להתענג חיוך

הערך התזונתי לא כולל את פרחי הלבנדר וגרגירי הוניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 6.2% 5.7% 85.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב