דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (2 סמבוסקים גדולים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סמבוסק פיצה ללא גלוטן
ארוחת ערב מהירה ללא גלוטן
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות (ראו הערה בנוגע לחום התנור).
  • 2 לטרוף את הביצה עם הסילאן והמים הרותחים, לשטוף דף אורז במים פושרים מתחת לברז, לטבול בבלילה ולהניח על נייר אפייה. לחזור על הפעולה עם עוד שני דפי אורז (סך הכל שלושה דפי אורז לסמבוסק), ולהניח אחד על גבי השני על נייר האפייה.
  • 3 לשים על חצי עיגול אחד את כל התוספות שרוצים (מחצית מהתוספות הרשומות, מלבד השומשום) ולקפל מהצד. להכין כך את הסמבוסק השני עם דפי האורז הנותרים.
  • 4 לפזר את השומשום מעל (אופציונלי אבל מומלץ, מחצית מהכמות לכל סמבוסק), ולאפות בתנור במשך כ- 15-20 דקות או עד להשחמה (תלוי בסוג התנור שברשותכם). מתקבל סמבוסק פיצה ללא גלוטן מושלם מדפי אורז.
  • 5 בתיאבון חיוך

התוספות לסמבוסק לפי הטעם האישי. התנור שלי איטי יותר אז אני מחממת על חום גבוה, אבל אם שלכם מתחמם מהר אז יש לחמם מראש לחום של 180-200 מעלות כדי שלא יישרף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 35.8% 37% 24.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב