דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחם שקדים דל פחמימות
לחם מושלם מקמח שקדים
  • 1 לערבב בקערה את קמח השקדים, המלח, אבקת האפייה והפסיליום.
  • 2 להוסיף את החמאה, הביצים, התוספות האופציונליות ולבסוף את המים.
  • 3 לערבב היטב את התערובת לעיסה אחידה ללא גושים.
  • 4 להעביר את העיסה אל תבנית מתאימה ולאפות בטמפרטורה של 170-175 מעלות למשך כ- 25-30 דקות. לאחר האפייה לקרר היטב, לפרוס לפרוסות ולהתענג על לחם שקדים קטוגני מושלם.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספות אופציונליות ללחם: שומשום (גם בציפוי), גרעיני דלעת, זרעי כוסברה, אגוזי מלך גרוסים או כל מה שאתם אוהבים.

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה ללחם.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות ללחם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 54.3% 21.5% 15.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.48 (1.96 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב