דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב עגבניות וגבינה
הכי קל והכי טעים לארוחת הערב
  • 1 לבשל את הפסטה במים, מלח ושמן לפי הוראות יצרן ולשמור 1/2 כוס ממי הבישול.
  • 2 לחמם בסיר את השמן, להוסיף את השום לכחצי דקה, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, התבלינים ומי בישול הפסטה ששמרנו בצד.
  • 3 להרתיח כ- 2 דקות, להוסיף את גבינת הגאודה ולבשל עד שהיא נמסה.
  • 4 להוסיף את הפסטה, לערבב היטב, לפזר פרמזן מעל ולהינות!
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מי בישול הפסטה וגבינת הפרמזן מעל. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 15.9% 17.4% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב