דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת קראנץ` קורנפלקס
שילוב נפלא של קורנפלקס בקינוח
  • 1 מתחילים בהכנת המילוי: מערבבים היטב בקערה את השמנת מתוקה, הקורנפלקס, החלב והסוכר, מכסים ומניחים במקרר לכשעה.
  • 2 בינתיים מכינים את הרולדה: מקציפים את הביצים השלמות עם המלח, בהדרגה מוסיפים את הסוכר ומקציפים כ- 7 דקות. מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים להקציף על מהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מעבירים אל תבנית תנור עם נייר אפייה משומן, משטחים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות (לא טורבו) למשך כ- 12 דקות. הופכים את הרולדה על מגבת ומגלגלים עם המגבת עד שמתקררת.
  • 3 ממשיכים בהכנת הקראנץ`: ממיסים את השוקולד הלבן והשמן בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה. מוזגים מעל הקורנפלקס, מערבבים היטב ומשטחים בתבנית עם נייר אפייה. מקפיאים כחצי שעה ושוברים לחתיכות בינוניות.
  • 4 ממשיכים בהכנת המילוי: לאחר כשעה שהקורנפלקס ישב בשמנת - מסננים היטב מעל לקערת המיקסר שלא יישארו נוזלים בקורנפלקס, מוסיפים את שאר השמנת והפודינג ומקציפים עד לקצף יציב.
  • 5 ממלאים את הרולדה בקרם, מפזרים מהקראנץ` של הקורנפלקס, מגלגלים ומקפיאים כשעה.
  • 6 הכנת הציפוי: ממיסים בכוס מדידה/קערה את השוקולד הלבן והשמן בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה, מוסיפים את הקורנפלקס, מערבבים היטב ותוך כדי שבורים את הקורנפלקס.
  • 7 שמים את הרולדה על גבי רשת צינון/כלי עגול, מצפים את כולה, מקפיאים לכמה דקות, משקטים איך שרוצים ומתענגים!
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 39.9% 7.9% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב