דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן
שילוב מושלם בין פיסטוק לשוקולד לבן
  • 1 לגרוס גס את הביסקוויטים במעבד מזון, ולאחר מכן את הפיסטוקים (בנפרד). להעביר אותם אל תוך קערה ולהוסיף את החמוציות.
  • 2 להביא את השמנת המתוקה לרתיחה, להוסיף את מטבעות השוקולד ולהניח לדקה. לאחר מכן, לערבב עד לקבלת תערובת חלקה שאותה יש למזוג גם לקערה.
  • 3 לערבב היטב, לשטח הדוק, להכניס להקפאה ובזמן הזה להכין את הציפוי (מספיק ל- 2 תבניות בגודל 20x20, ניתן גם לשטח בתבניות אינגליש קייק או כל תבנית שיש לכם).
  • 4 הכנת גנאש השוקולד הלבן: בקערה להניח את השוקולד הלבן, להביא את השמנת לרתיחה בקלחת ולמזוג אותה מעל השוקולד. להמתין כדקה ולערבב היטב עד לקבלת גנאש אחיד וחלק.
  • 5 למזוג את הגנאש מעל החיתוכיות ולקשט בפיסטוקים גרוסים (ניתן גם להוסיף עלי ורדים).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, תבניות מתאימות.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה והרתחה. שימו לב: החיתוכיות נשארות בקירור תמיד (אפשר גם להקפיא ולהוציא שעה לפני שאוכלים למקרר). לגבי החמוציות - אפשר לוותר, אבל הן שוברות את המתיקות עם הטעם החמצמץ שלהן ומשתלבות סופר מושלם. זהו, תיהנו! קלי קלות וטעים למות...

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 34.5% 8.5% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב