דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (סה"כ 8 רבעים כמו שרואים בתמונה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
וופל בלגי שיבולת שועל
תכניסו קצת בריאות לוופל הבלגי שלכם
  • 1 מחממים את המכשיר של הוופל בלגי או הטוסטר.
  • 2 במעבד מזון/שייקר טוחנים יחד את כל המצרכים. כשמגיעים למרקם נוזלי, מרססים את המכשיר בשמן, נותנים לו להתחמם ומוזגים כמות מכובדת מהבלילה לתוך המכשיר. סוגרים למשך כ- 6-7 דקות.
  • 3 כשהוופל משחים מוציאים אותו ומניחים בצלחת. מוסיפים מעל מה שבא לכם: סירופ מייפל, יוגורט חלבון, דבש, שוקולד וכדומה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מכשיר לוופל בלגי (אם אין לכם מכשיר לוופל בלגי - אפשר להכין בטוסטר או להכין בתור פנקייק), מעבד מזון/שייקר.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות מעל הוופל. שיטת ההכנה כוללת טחינה ולחיצה בטוסטר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 14.8% 23.8% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב