דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס נוטלה ונטיפי חמאת בוטנים
שילוב מושלם בין שוקולד לחמאת בוטנים
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון), ולהכין תבנית שקעים עם עטרות מאפינס.
  • 2 לנפות לקערה את הקמח התופח ואבקת הקקאו, להוסיף את הסוכר ולערבב. ליצור גומה ולתוכה למזוג את השמן, להוסיף את הביצים, החלב, מחית הוניל וממרח הנוטלה, ולערבב עם מטרפה לתערובת אחידה.
  • 3 להוסיף 3/4 מכמות מטבעות שוקולד החלב, לערבב מעט עד לאיחוד, לחלק את הבלילה לעטרות, לפזר מעל את שארית מטבעות השוקולד שהשארנו בצד ולאפות בתנור למשך כ- 15 דקות.
  • 4 לפתוח את דלת התנור ולהוסיף את נטיפי חמאת הבוטנים מעל. להחזיר לאפייה של עוד כ- 7 דקות (תלוי בסוג התנור שלכם, משתנה בין תנור לתנור) או עד שקיסם שננעץ במרכז המאפינס יוצא מעט לח. מתקבלים מאפינס פשוט טעימים!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים עם עטרות מאפינס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 25.3% 11.8% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב