דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • אבטיח - 1.5 ק"ג
    1/4 אבטיח גדול
  • נענע - 1/4 צרור - סה"כ (35 גרם)
    רק עלים (ללא גבעולים)
  • מיץ לימון - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    סחוט טרי
  • ארק - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • סוכר וניל - שקית (10 גרם)
    לא חובה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממתק אבטיח קפוא עם נענע וערק
קינוח מיוחד למבוגרים
  • 1 לקלף את האבטיח, לחתוך בעדינות קוביות קטנטנות, להניח בתבנית ולהקפיא למשך כשעתיים. כשקוביות האבטיח קפואות להעביר אותן לקערה.
  • 2 לקצוץ דק את הנענע, לפזר על האבטיח, להוסיף את מיץ הלימון, הערק וסוכר הוניל, לערבב בעדינות ולשמור בהקפאה.
  • 3 לצקת לכלי אישי ולהגיש קפוא (אפשר לקשט בעלי נענע).
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 1.7% 6.9% 85.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב