דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • אבטיח - 2 ק"ג
    1/2 אבטיח בינוני
  • שום - 4 שיניים
    גדולות וחתוכות לאורך
  • שמיר - צרור (80 גרם)
  • מים - לפי הצורך
  • חומץ - לפי הצורך
  • מלח - לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אבטיח כבוש
רעיון מדליק במיוחד
  • 1 לחתוך את האבטיח לפלחים עם הקליפה ולסדר בצנצנותת מתאימות.
  • 2 לפזר את שיני השום החתוכות ולהוסיף את השמיר.
  • 3 לבחוש את המים, המלח והחומץ עד שהמלח נמס (יחס של 3/4 כוס מים, 1/4 כוס חומץ וכפית מלח).
  • 4 לצקת על האבטיח בצנצנות, לסגור את הצנצנות, להשאיר על השיש וזהו - מוכן אחרי שבוע. מתקבל אבטיח כבוש ביתי פשוט טעים!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: צנצנות להכנת כבושים.

הערך התזונתי לא כולל את המים, החומץ והמלח. זמן ההכנה לא כולל את זמן הכבישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 2% 8.5% 84.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב