סלט צבעוני ומעורר תיאבון
1. לחמם תנור ל- 250 מעלות.
2. להניח את הפלפלים (במקום 4 פלפלים צהובים לשים 2 פלפלים צהובים ו-2 כתומים) על תבנית גדולה חד פעמית ולקלות 30-40 דקות (להפוך מדי פעם).
3. להוציא את הפלפלים מהתנור ולשים אותם בתוך שתי שקיות (האחת בתוך השניה) ולסגור.
4. לאחר כשעה לפתוח את השקית ולקלף את הפלפלים. להניח בתוך מסננת.
5. לאחר שכל המיצים ירדו, לחתוך את הפלפלים לרצועות ארוכות ולהניח בקערה.
6. לקצוץ דק דק את הפלפל החריף.
7. להניח בקערה, להוסיף את כל התבלינים ולערבב.
8. לשמור בקופסה אטומה במקרר.
9. בתיאבון