דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 408 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ברוסקטה עגבניות שרי צלויות וגבינת בוראטה
במילה אחת: טעים!
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לחצות את עגבניות השרי. לחמם במחבת את שמן הזית ולהוסיף את העגבניות, המלח הגס והפלפל השחור. לצלות את העגבניות על אש בינונית כ- 5-10 דקות.
  • 3 בקערה לערבב את החמאה הרכה, השום הכתוש והפסטו.
  • 4 לחתוך את לחם המחמצת לפרוסה גדולה ולמרוח עליה את חמאת השום. להכניס לתנור שחומם מראש למשך כ- 15-25 דקות, עד שהלחם מזהיב ומשחים.
  • 5 כשהלחם מוכן, לפתוח את גבינת הבוראטה, למרוח אותה על הלחם ולפזר מעל את העגבניות הצלויות והבזיליקום.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 65.8% 15.4% 15.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.12 (2.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב