דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות קמח מלא
לחמניות בריאות מקמח מלא
  • 1 מערבלים בקערת המיקסר במהירות נמוכה את הקמח יחד עם השמרים והסוכר. מוסיפים את השמן והמלח, ולבסוף את המים בהדרגה. ללוש במהירות בינונית למשך כ- 8 דקות (תגעו בבצק, אם הוא קצת קשה - תוסיפו עוד כ- 2 כפות מים ותלושו עד איחוד).
  • 2 מתיפיחים את הבצק למשך כשעה-שעה וחצי.
  • 3 לאחר ההתפחה יוצרים מהבצק לחמניות ומתפיחים שוב לעוד כ- 10-15 דקות.
  • 4 מברישים בביצה, מפזרים את שיבולת השועל (חופן לכל לחמנייה) מעל ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 15 דקות. מתקבלות לחמניות קמח מלא מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 10.4% 12.5% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב