מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עכשיו היא אפילו עוד יותר מתקתקה
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180-200 מעלות צלזיוס.
- 2 לחצות את הבטטות לאורך לשני חצאים (ואפשר גם לחצות כל חצי שוב לשני חצאים נוספים).
- 3 להוסיף את כל מרכיבי הרוטב אל תבנית קטנה ולשקשק היטב.
- 4 להניח את את הבטטות כשהחלק הפנימי שלהן על נייר האפייה בתבנית.
- 5 למרוח את הבטטות מכל הכיוונים ברוטב הסילאן באמצעות מברשת אפייה (גם את החלק הפנימי).
- 6 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 40-45 דקות עד שהבטטות משחימות (אני אף הברשתי אותן בעוד מעט סילאן תוך כדי האפייה - לא חובה). מתקבלת בטטה בתנור עם סילאן, מתקתקה וטעימה שכיף להגיש לצד שאר התוספות של הארוחה!
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.5% |
5.2% |
5.7% |
78.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב