דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הקדאיף
  • קדאיף - 1/2 קופסת קרטון - סה"כ (225 גרם)
  • חמאה - 3/4 אריזת נייר - סה"כ (75 גרם)
    מומסת
  • המלית
  • גבינת מוצרלה - 50 גרם
    מגורדת
  • נוטלה - 3 כפות - סה"כ (141 גרם)
    מומסת מעט במיקרוגל
  • להרטבת הכנאפה
  • שמנת מתוקה 38% - 1/2 קופסת קרטון - סה"כ (125 מ"ל)
    חמה (או חלב חם)
  • לפיזור מעל
  • פיסטוק קלוי - חופן (33 גרם)
    קצוצים

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה נוטלה
כנאפה שוקולד מתוקה וטעימה במיוחד, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לגזור בעזרת מספריים למטבח את אטריות הקדאיף לרצועות של כ- 5 ס"מ, להניח בקערה, למזוג מעל את החמאה המומסת ולהפריד בעזרת הידיים עד שכל האטריות מצופות בחמאה.
  • 2 לחמם מחבת בקוטר המתאים (ניתן להוסיף גם עוד מעט חמאה), להניח בתחתית מחצית מכמות הקדאיף, לפזר את גבינת המוצרלה המגורדת ומעל לטפטף את הנוטלה המומסת (לנסות מעט למרוח אותה לכל הכיוונים). בשלב זה ניתן גם לפזר מעל שוקולד צ`יפס לבן (לא חובה).
  • 3 לכסות בשארית אטריות הקדאיף, לטגן עד להשחמת התחתית (זהירות לא לשרוף), להפוך לצד השני בעזרת צלחת שקוטרה גדול יותר מקוטר המחבת ולטגן עוד מס` דקות.
  • 4 למזוג מעל את השמנת המתוקה או החלב, להעביר לכלי הגשה, לפזר את הפיסטוקים הקצוצים ולהגיש כנאפה נוטלה מתוקה לצד כדור גלידת וניל.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 38.3% 10.1% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב