מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 527 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אתם לא מבינים איזה סלט מושלם זה
- 1 לערבב בקערה גדולה את כל הירקות ועשבי התיבול.
- 2 לשקשק בתבנית סגורה את כל מרכיבי הרוטב (אפשר גם פשוט להוסיף לקערה).
- 3 לטגן בשמן הזית והזעתר את קרעי הפיתות מכל הכיוונים.
- 4 למזוג את הרוטב מעל הירקות בקערה, להוסיף את גבינת הפטה המלוחה ותבלין הסומק, ולערבב היטב ובעדינות. להוסיף את הפיתות המטוגנות, לערבב עוד מעט ולהגיש סלט פטוש ערבי קל וטעים!
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
במקום גבינת פטה עיזים ניתן להשתמש בפטה כבשים, בולגרית, חלומי או כל גבינה מלוחה אחרת שאוהבים. במקום העגבניות הרגילות ניתן להשתמש בעגבניות שרי. במקום הפיתות ניתן להשתמש בלחם או בחלה. ניתן לשלב בסלט גם רכז רימונים. מומלץ לתבל בסמוך להגשה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
38.2% |
15.1% |
41.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב