דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד מעולה
קינוח מעולה לסוף השבוע
  • 1 להביא לרתיחה בסיר אבקת קקאו, כוס סוכר אחת, שמן ומים (לערבב כל הזמן). לצנן מעט.
  • 2 להוסיף לתערובת את החלמונים (חלמון אחד בכל פעם - לערבב לאחר כל הוספת חלמון).
  • 3 להוסיף את ליקר הקפה ולהמשיך לערבב. להשאיר בצד כוס אחת מהקרם לצורך ציפוי העוגה.
  • 4 להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר שנותרה עד לקבלת קצף יציב שאינו קשה. להוסיף אל תערובת החלבונים והסוכר את תערובת השוקולד בזרם דק עד לאיחוד התערובות.
  • 5 להוסיף את הקמח המנופה עם אבקת האפייה וסוכר הוניל בתנועות קיפול.
  • 6 לשמן את התבנית שבוחרים להשתמש בה, מעבירים אליה את תערובת העוגה ולאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24 או תבנית חד פעמית בינונית.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הקפה. כוס מידה: חד פעמית לשתייה קרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 22.3% 7.5% 63.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב