דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 643 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בקר ברוטב פטריות
  • 1 לחמם שמן בסיר שטוח.
  • 2 לטגן את הבצל על להזהבה קלה.
  • 3 להוסיף את הסוכר ולהמשיך לטגן עד לקבלת צבע זהוב.
  • 4 להכניס את חתיכות הבשר ולהשחים מכל הצדדים.
  • 5 להוסיף את הגזר הפרוס, הפלפל החתוך לרצועות, הפטריות והתבלינים.
  • 6 למלא במים ולהביא לרתיחה.
  • 7 להנמיך ולבשל על אש נמוכה במשך שעתיים.
  • 8 להגיש עם אורז לבן.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22% 63.8% 12.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב