מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 להרתיח את הפסטה בסיר עמוק עם מלח, פלפל שחור ושמן עד לריכוך.
- 2 לשפוך את הפסטה למסננת.
- 3 בסיר לשים 2 כוסות מים, רוטב עגבניות, עגבניות מיובשות ופטריות חתוכות לרצועות ולהביא לרתיחה.
- 4 להוסיף את הפסטה המסוננת ולערבב. לבשל עוד כדקה.
- 5 לכבות את האש ולסגור עם מכסה לעוד כ- 5 דקות.
- 6 להגיש חם בתוספת עלי בזיליקום.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
24.4% |
10.2% |
61.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב