מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט טעים וקל לארוחת הערב
- 1 להעביר את כל מרכיבי הסלט אל קערת הגשה גדולה.
- 2 לשקשק בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב ביחד.
- 3 למזוג את הרוטב מעל הסלט בקערה (רק בסמוך להגשה), להוסיף את השקדים הפרוסים, לערבב היטב ולהגיש מיד.
- 4 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13% |
35.3% |
13.2% |
38.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב