דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים (מ- 2 רולדות סה"כ))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוזלך ללא גלוטן
רוזלך לצליאקים ללא גלוטן
  • 1 ללוש את כל המצרכים בקערה עד לקבלת בצק אחיד, לעטוף את הבצק ולהתפיח כ- 30-60 דקות.
  • 2 לחלק את הבצק לשני חלקים שווים, לרדד דק, למרוח את ממרח השוקולד ולגלגל לצורת רולדה.
  • 3 לפרוס את שבלולי השוקולד לרוחב הרולדה ולהניח על תבנית האפייה של התנור (המרופדת עם נייר אפייה) במרווחים קלים.
  • 4 להבריש את הרוזלך בביצה הטרופה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות טורבו למשך כ- 6-7 דקות בלבד.
  • 5 להוציא מהתנור, לבזוק אבקת סוכר מעל ולהגיש מיד רוזלך ללא גלוטן פשוט מושלם (חשוב לאכול את הרוזלך כאשר הם חמים ויצאו באותו רגע מהתנור)!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל סוג ממרח שוקולד שאוהבים.

הכוס בה השתמשתי - כוס חד פעמית לשתייה קרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 22.2% 7% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב