דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לזניה טבעונית עם זוקיני ופטריות
אתם חייבים לטעום את הלזניה הטבעונית הזאת
  • 1 מבשלים את מרכיבי הרוטב לכמה דקות תוך כדי ערבוב.
  • 2 מרפדים תבנית בנייר אפייה, מוזגים שכבה קלה מהרוטב בתחתית, מעליה מסדרים דפי לזניה, על שכבה זו מניחים בנדיבות שוב מהרוטב, ומסדרים מעליו את פרוסות הזוקיני והפטריות.
  • 3 מניחים שוב דפי לזניה, רוטב ועוד שכבת זוקיני ופטריות, מעליה עוד רוטב ומעליו מפזרים בנדיבות את הגבינה הטבעונית מגוררת בפומפייה, ומפזרים מעל תימין ואורגנו יבש.
  • 4 מכסים את התבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו (כיסיתי בתבנית הפוכה - הכי קל) למשך כחצי שעה. מוודאים שדפי הלזניה התרככו, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כרבע שעה עד להשחמה קלה.
  • 5 מכבים את התנור, פותחים מעט את דלת התנור ומחכים כרבע שעה לפני שפורסים. מתקבלת לזניה טבעונית פשוט טעימה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 5.8% 14.9% 74.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב