דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 234 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה והשניצלים))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל דק דק
השניצל הדק והכי קריספי שיש
  • 1 לבקש מהקצב שניצלים דקים דקים ופרוסות קטנות.
  • 2 לטרוף היטב את כל מרכיבי בלילת הביצים בקערה גדולה, ולהעביר אליה את כל השניצלים הדקים (ניתן להוסיף עלי תימין/רוזמרין טריים להשריה בלבד, וגם להוסיף עוד תבלינים שאוהבים כמו פלפל שחור, אבקת שום ועוד).
  • 3 לכסות את הקערה עם ניילון נצמד ולהעביר למקרר למשך לילה שלם (השניצלים סופגים כך את כל הטעמים ובטיגון הם רכים מבפנים וקראנצ`ים מבחוץ).
  • 4 לערבב בקערה את פירורי הפנקו (אפשר לערבב פנקו עם פירורי לחם רגילים) עם השומשום (אופציה: תוספת של כוסברה יבשה).
  • 5 לחמם את השמן במחבת גדולה (ראו הערה בנוגע לכמות השמן). להוסיף לשמן חתיכות של גזר שמסייע לשמור על הטמפרטורה של השמן ועוזר להאט את קצב ההתחמצנות שלו (כדאי להחליף במהלך הטיגון את חתיכות הגזר).
  • 6 לוודא שהשמן רותח ומבעבע (אפשר לבדוק עם כף עץ - אמורות להופיע בועות קטנות), ולטגן את השניצלים הדקים (השמן צריך כמעט לכסות את השניצל) עד להשחמה משני הצדדים.
  • 7 להעביר את השניצל לרשת טיגון - מאוד חשוב! השמן מגיר את עודפי השומן וכך נשמרת הפריכות המדהימה של השניצל. אני מגישה עם פלח לימון וסוחטת בנדיבות על השניצל שלי. מתקבל שניצל דק דק שאתם חייבים לאמץ!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טיפ נוסף: להניח במחבת נייר אפייה ומעל את השמן. נייר האפייה שומר על המחבת ומאפשר לנקות אותה בקלות.

ציוד נדרש: רשת טיגון.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן גדולה יותר לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 26.3% 49.9% 23.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב