דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (10 לחמניות בינוניות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות ללא גלוטן
  • 1 מנפים את הקמחים. יוצרים גומה ושמים את השמרים והסוכר עם 1/2 כוס מהמים הפושרים.
  • 2 מכסים עם הקמח שמסביב.
  • 3 שמים את שאר החומרים ולשים לבצק מעט דביק.
  • 4 מכסים עם ניילון ומשאירים לתפיחה.
  • 5 לאחר שהבצק תפח, מוסיפים מעט קונדיטור ולשים.
  • 6 בידיים מקומחות יוצרים לחמניות ואופים בחום בינוני של 180 מעלות עד שהלחמניות משחימות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להעשרה ניתן להוסיף זרעי צ`יאה טחונים, גרעיני חמניה ודלעת. אפשר לחלק את הבצק ל- 2 תבניות אינגליש קייק ולאפות לחם.

מידת הכוס שלי - 240 גרם. לשמור בהקפאה. בנוגע לפופקורן הטחון - להכין גרעיני פופקורן באריזה למיקרוגל או בסיר עם מעט שמן ולטחון במעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 11.9% 3.9% 79.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב