דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרק ירוק בריא
מרק ירוק בקלי קלות
  • 1 מטגנים בסיר מכוסה עם שמן הזית את הכרישה, הזוקיני, הקישואים ושיני השום למשך כ- 2 דקות.
  • 2 מוסיפים את כל העלים הירוקים (סה"כ כ- 2 כוסות) ומים עד לכיסוי.
  • 3 מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה למשך כחצי שעה עד לריכוך.
  • 4 מוסיפים את השמנת לבישול, המלח והפלפל השחור לפי הטעם, מערבבים וטוחנים את המרק עם בלנדר מוט.
  • 5 טועמים את המרק ומתקנים טעמים לפי הצורך.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לזלף מעל קערת המרק מעט שמנת לבישול ושמן זית.

ציוד נדרש: בלנדר מוט.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.6% 24.5% 17.8% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב