מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 435 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
בא לכם לחמם קצת את הגרון? (:
- 1 בסיר עמוק מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן עד להשחמה קלה, מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר, ומטגנים עוד כ- 3 דקות.
- 2 מוזגים לסיר את המים, מוסיפים את העדשים האדומות השטופות והתבלינים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כרבע שעה.
- 3 מוסיפים את הקישואים ועלי הסלרי, ומבשלים עד לריכוך (כרבע שעה נוספת).
- 4 אופציונלי: בסיום הבישול לטחון את המרק בעזרת מוט בלנדר.
- 5 מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה מעל כל קערת מרק ומתענגים על מרק עדשים אדומות קל להכנה וטעים בתוספת ירקות.
- 6 בתאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר עמוק.
הערך התזונתי לא כולל את הפטרוזיליה להגשה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
19.5% |
5.1% |
15.9% |
59.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב