דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (16 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס פילאס גבינה
  • 1 בקערה לערבב את הגבינות עם ביצה אחת עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 לפרוס את הבצק ולחתוך רצועות ברוחב של 5-6 ס"מ.
  • 3 להניח כפית מלאה מהמלית בצידו השמאלי של רצועת הבצק.
  • 4 להתחיל לקפל את הבצק מלמטה כלפי מעלה ואז שוב למעלה בצורה של משולש עד לסיום רצועת הבצק.
  • 5 להכין כך את שאר הבורקסים ולהניח על תבנית מכוסה בנייר אפייה.
  • 6 לטרוף את הביצה הנותרת ולמרוח את הבורקסים, לזרות שומשום ולהכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה יפה של הבורקסים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את המילוי עם גבינות אחרות או ירקות, תפו"א, פטריות וכו`.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 36.8% 18.2% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב