מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 327 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה ראשונה מנצחת
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
- 2 חותכים רצועות מנייר אפייה, יוצרים "סירה" לכל פרוסת דג, סוגרים בצדדים ומניחים בתבנית אפייה.
- 3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב חלק ללא גושים.
- 4 מוזגים מהרוטב על כל סירת סלמון עד לציפוי מלא של כל פרוסת דג.
- 5 אופים בתנור למשך כ- 15-20 דקות (זהירות לא לייבש את הדג, להשגיח תוך כדי). בתום האפייה מפזרים את הכוסברה והצ`ילי הגרוס המתוק. זהו - יש לכם סירות סלמון בתנור ברוטב מושלם!
- 6 בתיאבון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
42.6% |
40.5% |
15.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב