דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלבבות (לא כולל את מקלות הסוכר מעודפי הבצק))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות לבבות מבצק עלים וגבינת שמנת
תפנקו את האהובים שלכם ביום האהבה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה גדולה בעזרת מטרפה, מעבירים אל שקית זילוף (אין צורך בצנטר) ומניחים לקירור במקרר.
  • 3 פורסים את בצק העלים על משטח העבודה, קורצים לבבות בחותכן לב גדול (ראו הערה מה לעשות עם עודפי הבצק), מעבירים את הלבבות אל תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וקורצים בחצי לחיצה בעזרת חותכן לב קטן במרכז הלבבות.
  • 4 גוזרים את קצה שקית הזילוף עם מספריים ומזלפים את המלית במרכז הלבבות.
  • 5 מברישים בביצה הטרופה מסביב למלית ואופים בתנור למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן. זהו - מתקבלות עוגיות לבבות ממש טעימות ליום האהבה שגם הילדים יאהבו!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את עודפי הבצק שנשארו לאחר שקורצים מגלגלים למקלות, טובלים בקערת סוכר ומכניסים לתנור יחד עם הלבבות בתבנית (מעין מקלות סוכר בסגנון עוגיות אוזני פיל).

ציוד נדרש: קורצן לבבות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 39.4% 11.5% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב