דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדה לבבות ל- Valentine`s Day
בואו לחגוג את יום האהבה עם המון אהבה
  • 1 במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב, אך רך ולא נוקשה.
  • 2 בקערה נפרדת טורפים יחד את החלמונים, החלב והשמן. מוסיפים את הקמח, הקורנפלור ומחית הוניל, וטורפים לתערובת אחידה.
  • 3 מקפלים יחד בעדינות את שתי התערובות (לפני כן, בקערה שוקלים 50 גרם מהמסה לטובת הלבבות שנצייר לקישוט הרולדה).
  • 4 מוסיפים לקערה עם המסה שהשארנו בצד את הקמח וצבע המאכל עד שנוצרת מסה אדומה, ומעבירים לשקית זילוף. בשקית הזילוף חותכים פתח קטן ומציירים לבבות קטנים על גבי נייר אפייה.
  • 5 את שאר מסת הרולדה מעבירים לשקית זילוף, מזלפים בעדינות ובזהירות על הלבבות ואופים בחום של 160 מעלות למשך כ- 10-12 דקות. מוציאים מהתנור ומחכים עד שיתקרר.
  • 6 בזמן הזה מכינים את קרם השמנת: במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל המרכיבים יחד מלבד אינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם רך. מוסיפים את אינסטנט הפודינג ומקציפים עוד כדקה או שתיים עד לקבלת קרם יציב אך לא קשה.
  • 7 בעזרת נייר אפייה הופכים את הרולדה ומפרידים את הנייר, הופכים בחזרה, מורחים את הקרם בשכבה אחידה על כל הרולדה ומגלגלים.
  • 8 הרולדה מתאימה לכל אירוע, יום ושעה, עם הלבבות או בלי. פשוט תכינו אותה לאהובים שלכם ונצלו כל יום לחגוג את האהבה שלכם!
  • 9 בתיאבון ויום אהבה שמח חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תותים טריים.

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, שקיות זילוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.6% 10.1% 44.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.84 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב