דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה עם תחתית ביסקוויטים
אין על עוגות גבינה
  • 1 לחמם את התנור מראש כרבע שעה לפני לחום של 180 מעלות טורבו, ולהניח תבנית עם מים בשלב הנמוך ביותר של התנור ליצירת סביבה לחה בתנור. בנוסף, לשמן עם החמאה בצורה יסודית את תבנית האפייה העגולה או סיר הג`חנון (ראו ציוד נדרש).
  • 2 לטחון את הפתיבר, לערבב עם החמאה המומסת, להניח בתבנית התחתית, להדק ולהקפיא.
  • 3 בקערת המיקסר להקציף את החלבונים (הלבנים) עם המלח, ולהוסיף בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 4 בקערה נפרדת לערבב יחד את הגבינות, השמנת החמוצה, הקורנפלור ופודינג הוניל. להוסיף את החלמונים (הצהובים) ולערבב לאיחוד.
  • 5 נאחד את שתי הבלילות: להוסיף את קצף החלבונים אל בלילת הגבינות בתנועת קיפול עם לקקן ובהדרגה (כל פעם קצת).
  • 6 להוציא את התבנית מהמקפיא, להעביר לתוכה את הבלילה שהכנו ולאפות בתנור למשך כרבע שעה. לאחר מכן, להנמיך את חום התנור ל- 150 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כשעה.
  • 7 שימו לב: אין בעיה לפתוח את התנור תוך כדי האפייה, לקראת סוף האפייה לא לפתוח ולהשאיר את העוגה בתנור כבוי למשך כשעתיים. לאחר מכן, אפשר להוציא לקירור בטמפרטורת החדר ולהעביר למקרר ללילה להתייצבות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להוציא את הביצים והגבינות מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה. אפשר לשים מצידי התבנית בפנים נייר אפייה או שקף כדי שהעוגה תוכל לעלות לגובה. העוגה חוזרת לגובה המקורי מלפני האפייה.

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ או סיר ג`חנון.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי העוגה והתותים. לקצפת: גביע שמנת מתוקה עם כפית אינסטנט פודינג וניל - מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים מעל העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.8% 15.7% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב