דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון מתקתק בתנור
פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחת דגים טעימה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 10 דקות.
  • 2 לחמם בקלחת את כל מרכיבי הרוטב עד שהסוכר נמס, ולאחר מכן לצנן לגמרי.
  • 3 להניח בתבנית האפייה את פרוסות הלימון ומעליהן את פרוסות הסלמון.
  • 4 למזוג מעל הדגים בתבנית את הרוטב בצורה אחידה, לפזר את השקדים הפרוסים ולהכניס לאפייה בתנור החם למשך כ- 14 דקות (תלוי בתנור - זהירות לא לייבש את הדג).
  • 5 מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הבצל הירוק. מתקבל דג סלמון אפוי ברוטב מתקתק מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן לעשות שימוש גם בפילה סלמון קפוא - אך תמיד עדיף יותר להכין עם דג טרי כמובן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 31.3% 48% 18.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב