דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 490 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 משחימים את הבצל (קצוץ גס) בסיר ומוסיפים את השום (קצוץ דק).
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות לעוד כ- 3 דקות ואז מוסיפים את המים, התבלינים, הגזר (חתוך לקוביות), הסלרי והבזיליקום.
  • 3 כאשר המרק רותח מוסיפים את כוס האורז.
  • 4 מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מוכן.
  • 5 בתיאבון.
טיפ למתכון
אפשר לשדרג ולהוסיף למרק ירקות נוספים!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 10.6% 9.3% 74.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב