מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מי אמר שקרם ברולה חייב להיות קינוח אישי?
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 140 מעלות.
- 2 לטרוף היטב את החלמונים בקערה.
- 3 לערבב את שאר המרכיבים בסיר, כשהכל נמס ומגיע לרתיחה קטנה - לכבות את האש ולהעביר לקערת החלמונים בהדרגה ותוך כדי ערבוב תמידי כדי שלא נבשל בטעות את החלמונים. זהוווו!
- 4 למזוג מים רותחים אל תבנית התנור (לצורך "אמבט מים" ליצירת לחות בתנור), במרכזה להניח תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (עדיפות לתבנית נמוכה של קיש), למזוג את התערובת אל התבנית ולאפות בתנור למשך כ- 35 דקות.
- 5 להוציא מהתנור ולהכניס למקרר לקירור של כמה שעות (עדיף למקפיא).
- 6 לפזר מעל עוגת קרם הברולה סוכר לבן ולקרמל בעזרת ברנר. אם אין לכם ברנר - ניתן להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך 4 דקות בדיוק, להוציא, להניח בצד עד שמתקרר ולהכניס שוב למקפיא להתייצבות. מתקבלת עוגת קרם ברולה פשוט מושלמת!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם פירות יער מעל.
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקירור/ההקפאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
50.9% |
6.2% |
42.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב