דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם מנגו
  • 1 להקציף את השמנת עם האינסטנט פודינג וניל, כוס חלב והסוכר עד לקבלת קרם.
  • 2 להוסיף את הגבינה הלבנה ולהקציף לעוד כמה שניות עד שהגבינה תתאחד עם הקרם.
  • 3 את המנגו לקלף מהקליפה ומהגרעין ואת כל הבשר של המנגו תמעכו בעזרת מזלג, עד לקבלת חתיכות פרי גסות עם המון מיץ טעים.
  • 4 את הכל שפכו לתוך הקרם ותעשו את פעולת ה"קיפול". תקפלו את כל המנגו לקרם.
  • 5 את התבנית תשמנו במעט שמן רק כדי שהעוגה "תיפרד" מהתבנית בסוף.
  • 6 הכניסו הכל לתבנית ולמקפיא לפחות ל- 5 שעות (מומלץ לכל הלילה).
  • 7 אחרי שהעוגה יוצאת מהמקפיא תהפכו אותה על צלחת הגשה ושחררו בעדינות את התבנית מהעוגה.
  • 8 אפשר לאכול אותה כמו גלידה או לתת לה מעט להפשיר ולאכול אותה כעוגה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית "אינגליש קייק" ארוכה.

פשוט להכנה - כל אחד יכול!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 34.9% 15.6% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב