דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם פירות יער
  • 1 להקציף את השמנת עם פודינג הוניל, החלב והסוכר עד לקבלת קרם.
  • 2 להוסיף את הגבינה הלבנה ולהקציף לעוד כמה שניות עד שהגבינה תתאחד עם הקרם.
  • 3 כעת השתמשו בכוס אחת של פירות יער (ניתן להשתמש בכל סוגי פירות היער שרוצים כפי שכתוב במתכון), אפשר להרתיח מעט במחבת כדי שישתחררו יותר טעמים ומיץ עז יותר ולהוסיף לפחות 2 כפות סוכר לפירות (כי הם חמוצים מאוד) ולמעוך עם מזלג עד לקבלת חתיכות גסות של פרי עם המון מיץ. חשוב מאוד להוסיף לתערובת הקרם אך ורק כשהפירות התקררו לגמרי ולעשות את פעולת "הקיפול" לתוך הקרם.
  • 4 מי שלא רוצה להרתיח אפשר למעוך את הפירות כמו שהם עם מזלג באיזשהו כלי.
  • 5 לשמן את התבנית ולהכניס את התערובת למקפיא. את שאר פירות היער שנשארו, יש לשמור אותם לקישוט של הסוף - פשוט תמעכו אותם במזלג ופזרו מעל העוגה בהגשה.
  • 6 למי שרוצה להוסיף את הביסקוויטים בשלב הזה שהקרם מוכן עם הפירות, הכניסו לתוך התבנית המשומנת והשאירו בקערה מעט מאוד קרם.
  • 7 הכינו קערה של חלב בשביל לטבול את הביסקוויטים (לא יותר מ- 2 שניות), וסדרו אותם ב- 4-5 שורות לאורך התבנית כאשר הביסקוויט "שוכב" על הצד.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית "אינגליש קייק" ארוכה.

פשוט להכנה - כל אחד יכול!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 27.6% 12.4% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב